[职称英语真题]2016年答案详解综合C完形填空
2016-04-07 06:57:46 来源:91考试网 作者:内蒙古时时彩开奖结果 www.li66a.cn 【

内蒙古时时彩开奖结果 www.li66a.cn Freezing to Death for Beauty

People in Beijing wear a lot of clothing during winter to fend off(抵御)thecold. In the United States, however, people wear_____(51)partly because the caris the primary mode of transportation. Cars take_____(52)straight to theirworkplaces, which are heated well. The American diet is full of calories, sotheir_____(53)can afford to burn heat more quickly.

Fewer layers of clothing give people the opportunity to stay_____(54)Lots ofYale girls wear skirts_____(55)when it's 10 degrees Centigrade outside. Some ofthem at least wear boots, tights, and leg-warmers. Some, however, really just gofor the look _____(56)the risk of health. These girls have nothing to preventtheir _____(57)against the wind, and no socks to protect their feet. A miniskirt and a pair of stilettos are all that they wear.

Typically, the ones pursuing fashion are_____(58)with little body fat. Justby the nature of their bodies, they are already at a disadvantage compared withnormal people in_____(59)weather. I have always_____(60),whenever I pass thesegirls, how they manage to refrain from shivering and just smile like spring hadarrived.

And then there are the guys. The girls can be said to_____(61)health forbeauty. But why do guys_____(62)so little? It is not like, once they shed somelayers, they suddenly become better-looking. They are not exactly beingfashionable when they _____(63)wear sporty(花哨的)shorts and shower slippers in themidst of winter. It's not cute(可爱的).

Of course, people have the freedom to look whatever_____(64)hey want. I amjust surprised that, given the vast difference between winter and summertemperatures in Connecticut, they can still_____(65)like they are partying onthe beach in the middle of February.

51.题干】_____

选项】

A.less

B.thin

C.bare

D.few

答案】A

52.题干】_____

选项】

A.they

B.her

C.them

D.him

答案】C

53.题干】_____

选项】

A.meals

B.dishes

C.drinks

D.bodies

答案】D

54.题干】_____

选项】

A.fashionable

B.bony

C.hungry

D.funny

答案】A

55.题干】_____

选项】

A.ever

B.even

C.never

D.not

答案】B

56.题干】_____

选项】

A.in

B.for

C.at

D.on

答案】C

57.题干】_____

选项】

A.heads

B.legs

C.arms

D.hands

答案】B

58.题干】_____

选项】

A.fat

B.skinny

C.ugly

D.short

答案】B

59.题干】_____

选项】

A.warm

B.cool

C.hot

D.cold

答案】D

60.题干】_____

选项】

A.dreamed

B.stated

C.claimed

D.wondered

答案】D

61.题干】_____

选项】

A.hurt

B.sacrifice

C.suffer

D.cost

答案】B

62.题干】_____

选项】

A.bear

B.carry

C.manage

D.wear

答案】D

63.题干】_____

选项】

A.seldom

B.only

C.rarely

D.hardly

答案】B

64.题干】_____

选项】

A.method

B.road

C.side

D.way

答案】D

65.题干】_____

选项】

A.look

B.hold

C.seem

D.show

答案】A

最新职称英语考试题库|手机题库免费下载

关注微信,2016年职称英语考试真题免费获取,>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">点击查看>>

2016年职称英语考试真题权威名师点评,>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">速速关注>>

关注:2016年职称英语考试成绩查询时间及入口

提示:>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">2016年职称英语考试真题及答案首发

推荐:2017年职称英语网络课程即将上线,名师教你如何高效通关2017职称英语考试!>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">点击查看>>


One touch of nature makes the whole world kin. 自然情感的流露,使人们更亲近.
From saving comes having. 富有来自节俭.
Tags:职称英语真题 理工类
】【打印繁体】 【关闭】 【返回顶部
下一篇[职称英语真题]2016年答案详解综..

网站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772
  • 魔芋真的能降血糖?多吃这些才能降血糖 2019-04-21
  • 河北一保时捷车主疑遭枪击 警方悬赏9万元通缉 2019-04-17
  • 齐鲁先贤富民思想管窥 2019-04-17
  • 利仁电饼铛轻松烙烤不翻锅 引领双12狂欢季 2019-04-10
  • 人民网驻日本记者报道集 2019-04-10
  • 搭配-热门标签-华商生活 2019-04-08
  • 高校招生广告的创新值得鼓励 2019-04-07
  • 凝聚同心共筑中国梦的磅礴力量 2019-03-29
  • “2017最具体育活力城市排行榜”Top100发布成都连年提升 青岛首进前十 2019-03-28
  • 姜文新作《邪不压正》曝剧情版预告 2019-03-24
  • 今年全军院校将招生三万余名 2019-03-24
  • 美帝拉拢人民,才能反对共产党。 2019-03-15
  • 文艺名家话“精神故乡”系列访谈 2019-03-10
  • 有神论跟无神论的差别在哪你都不知道,还要扯啥呢。 2019-03-10
  • 投资老兵解读独角兽回归:或是IPO深改前奏曲 2019-03-08
  • 258| 461| 724| 319| 819| 755| 547| 873| 89| 870|